Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
14. august 2015

TÆKKER ARTIST STUDIOS

Tækker støtter internationale kunstnere med studios i Berlins attraktive bydel Kreuzberg

Berlin tiltrækker kunstnere fra hele verden og fungerer for mange som et springbræt i deres internationale karriere. Der er således også mange om buddet, når det gælder om at finde et passende atelier i det rigtige kvarter - og det har fået priserne til at stige markant i de sidste år.

Som modsvar på denne udvikling har Jørn Tækker ladet indrette flere nye kunstnerateliers i den tidligere skrivemaskinefabrik på Paul-Lincke-Ufer 41, hvor også Tækker Group har sit berlinske kontor.

"Jeg ønsker at give kunstnere mulighed for at arbejde i inspirerende omgivelser til en overkommelig husleje", siger Jørn Tækker.

 

Artist_Studio

 

2014 åbnede det første "kunstner-kollektiv" bestående af 10 individuelle atelierer og et mørkekammer samt fælles køkken, toilet og vådrumsfaciliteter. Foråret 2015 fulgte det næste... i mellemtiden er ca 1.850 m² tilegnet kunsten på adressen!

Kunstnere fra hhv Canada, Chile, Danmark, England, Frankrig, Korea, Spanien, Sverige, Tyskland og USA har deres daglige gang på adressen - herunder den internationalt anerkendte danske kunstner, Malene Landgreen, der også står for den kunstneriske ledelse af kunsthallen PLU41.

Se også: Danske kunstnere kan søge om ophold ved Tækker AiR.