Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
23. januar 2015

PLU41 – Ny platform for moderne kunst

Med åbningen af udstillingen „Improved Apparatus" af Jacobsen og Butzmann slås dørene for første gang op til kunsthalle/PLU41 .

Målet for kunsthalle/PLU41 er at skabe en platform for moderne kunst, med så stor en diversitet som muligt. Det betyder at kunsthalle/PLU41 vil vise udstillinger der spænder over hele spekteret indenfor samtidskunst, uden at definere sig gennem form, materiale eller sprog. Den eneste styrende parameter vil være kvalitet. kunsthalle/PLU41 vil arbejde med internationale såvel som danske kunstnere uden at repræsenter nogen, men præsentere så mange som muligt. Et andet klart mål for den kuratoriske gruppe bag kunsthalle/PLU41 er samarbejde og deltagelse. Derfor vil der blive opbygget et omfattende program af events og en ugentlig "dinner-club". Således er kunsthalle/PLU41 ikke blot et udstillingsrum men også et mødested og et out-reach projekt og en platform for social interaktion.

Under den første udstilling tilbydes et program bestående af dinner-club og events de fleste torsdage. Kommende udstillinger tæller blandt andet "Avantgarde mecanique, -en homage til Francisca Clausen", og en maleriudstilling af Peter Bonde og Sebastian Dacey.

kunsthalle/PLU41 er et internationalt, ikke-kommercielt, udstillingssted initieret af kunstnerne Malene Landgreen, Daniel Salomon og Thorbjørn Bechmann samt erhvervsmanden Jørn Tækker. Tækker Group har med et generøst sponsorat gjort det muligt at sætte projektet i gang.

 

„Improved Apparatus“ på kunsthalle/PLU41