Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
8. april 2014

Ni arkitektvirksomheder tegner første del af NYE

Der er tale om et indbudt arkitektopdrag hvor de 9 hold er blevet tildelt hvert sit byggefelt og bedt om at levere det bedst mulige projekt ud fra givne retningslinjer og rammer formuleret af Jørn Tækker. Der er således ikke tale om en konkurrence de 9 teams imellem - der er tale om et forløb og en proces hvor man har mulighed for at tage arkitektoniske hensyn til naboen og hvor projekterne optimeres i forhold til hinanden. Landskabsmæssigt bindes samtlige projekter sammen af Tredje Natur som selvfølgelig også er en aktiv part i skitseproces.

På planlægningssiden er det næste der sker i Nye selve lokalplanlægningen - og dette vil i høj grad ske med udgangspunkt i de 9 byggerier - da det er ambitionen og forventningen at de alle bliver opført i etape 1.

Processen med de 9 arkitektfirmaer skydes i gang medio maj og er blevet til i et samarbejde, hvor Tækker Group er bygherre med Tækker Rådgivende Ingeniører A/S som bygherrerådgivere og med CEBRA, Niras, Territorium Byplan og Tredje Natur som underrådgivere.

Ud over bygherrerådgiver vil Tækker Rådgivende Ingeniører A/S ligeledes være traditionelle ingeniørrådgivere på samtlige projekter.

De 9 udvalgte teams:
Dorte Mandrup Arkitekter
BIG
JDS
CEBRA
AART architects A/S
Friis & Moltke A/S
Henning Larsen Architects
C. F. Møller A/S
Arkitektfirma A/S Hune & Elkjær & LOOP Architects

Nye 1. Etape 
Etape 1 forventes at kunne byde de første nye beboere velkommen primo 2017

 

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...