Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
28. marts 2014

NYE får postnummer 8200 Aarhus N

Efter en borgerhøring og afstemning blandt områdets 137 stemmeberettigede, heraf 26 virksomheder står det klart, at der er et overvejende flertal, der ønsker det nye postnummer 8200 Aarhus N i stedet for at Nye bliver lagt under 8520 Lystrup.

Høringen og afstemningen i lokalområdet er et samarbejde mellem Postdanmark, Aarhus Kommune og Tækker Group fra Aarhus, der står for udviklingen af området.

- Vi er rigtig glade for, at borgere og virksomheder i Terp og Elev er positive overfor det nye postnummer 8200 Aarhus N. Det er vigtig for byens fremtidige identitet og udvikling, at den ses som et sammenhængende byområde, der knytter sig til Aarhus, siger Jørn Tækker, direktør for Tækker Group.

- Der skal også lyde en stor ros til Postdanmark, der står for administrationen af postnumre i Danmark, fordi de var åbne overfor at tildele et nyt postnummer til gavn for byens udvikling, siger Jørn Tækker

Ud af de 137 stemmeberettigede stemte 93, hvor et flertal på 60% sagde ja til 8200 Aarhus N. Blandt de 26 virksomheder i området stemte hele 24, hvor et flertal på 67% stemte ja til det nye postnummer.

Nye bliver en ny selvstændig by, der i følge helhedsplanen for området bliver hjem for mellem 10.000 og 15.000 nye og nuværende Aarhusianere.

Nye får nyt postnummer

Læs mere på www.nye.dk


 

3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
5. januar
Med 918 stemmer er Toldkammeret en sikker vinder.
Læs flere nyheder her...