Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
2. december 2013

Tækkerudstilling på Den Danske Ambassade i Berlin

Tækker Group har siden 2006 arbejdet med udviklingen af en helt ny by, Nye, som kommer til at ligge nord for Aarhus. Det er et kæmpeprojekt, som naturligt skaber stor interesse. Det er trods alt ret sjældent, at der bygges nye byer. Og for Nyes vedkommende er det første gang i danmarkshistorien, at en privat projektudvikler planlægger og bygger en helt ny by med plads til 15-20.000 indbyggere.

Udstilling af NYE i Berlin

Interessen for Nye og for Aarhus er også stor i Berlin. Vi har en god tradition for helhedsorienteret byplanlægning, som Berlinerne gerne vil lære af.

Derfor er vi sammen med Aarhus Kommune, And+ og en række arkitektfirmaer blevet inviteret til at lave en udstilling på Den Danske Ambassade i Berlin. Vi deltager blandt andet med vores kæmpemodel af Nye. Udstillingen hedder "Create with Aarhus - Stadtentwicklung einer Nordischen Metropol", og er åben for besøgende fra d. 22. november 2013 til d. 6. januar 2014.

Ambassadens adresse: Felleshus der Nordischen Botschaften Berlin Rauchstraβe 1, 10787 Berlin-Tiergarten

Læs mere om udstillingen og NYE´s værdier: www.nye.dk/exhibit/dk/
Læs mere om NYE: www.nye.dk

Nye i Berlin

Torsdag d. 28. november deltog Tækker Group i en erhvervsevent, hvor Jørn Tækker holdt oplæg om Nye og samarbejdet med kommunen.

 

Fredag d. 29. var der officiel åbning, hvor Jørn Tækker igen fortalte om det store projekt i Nye for de tilstedeværende gæster; denne gang foran den store model af Nye.

 

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...