Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
19. marts 2013

ISBJERGET kåret som bedste internationale boligprojekt

ISBJERGET blev søsat i oktober 2007 af Tækker Group og projektudvikler Jørn Tækker med en spektakulær sammensætning af visionære arkitektfirmaer, der skulle opføre et ikonisk byggeri på Aarhus havn.

Jørn Tækkers målsætning for projektet var at designe et socialt og bæredygtigt projekt, som ville give arkitektonisk genklang i verden - til en realiserbar byggepris.

Derfor er Tækker glade og stolte over, at have igangsat og udviklet et så flot og banebrydende projekt, der nu er internationalt anerkendt med MIPIM-prisen i Frankrig for bedste internationale boligprojekt.

Tækker Rådgivende Ingeniører har været en væsentlig medspiller i projektudvikling, lokalplanlægning, miljøscreeninger, ingeniørmæssige designparametre og har desuden været med hele vejen på de tekniske installationer og de bygningsakustiske valg.

Alle hos Tækker ønsker tillykke til arkitekter og bygherre og siger tak for samarbejdet til alle samarbejdspartnere, der har bidraget til, at dette fantastiske projekt er blevet til virkelighed.

Tækker Group solgte i 2010 projektet til PensionDanmark, der efterfølgende har opført projektet.  

Isbjerget vinder pris

 

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...