Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
24. januar 2013

Godt samarbejde giver to prækvalifikationer

Inden for kort tid er Tækker Rådgivende Ingeniører i samarbejde med CEBRA a/s arkitekter blevet prækvalificeret til totalrådgivning til daginstitutioner på henholdsvis Frederikssundsvej i Brønshøj og Lyreskovskolen i Aabenraa.  

Daginstitutionen i Brønshøj indrettes dels i en eksisterende bygning og som nybyggeri. Den færdige institution forventes at indeholde 6 børnegrupper med i alt 102 børn. Den nybyggede del er på ca. 900 m², mens den eksisterende bevaringsværdige bygning forventes indrettet til administration, personalerum og depot, svarende til ca. 500 m².

  Prækvalifikation 2013

Projektet i Aabenraa omfatter totalrådgivning i forbindelse med opførelse af ny skole og SFO, der skal etableres delvist ved en om- og tilbygning til den eksisterende Bov Skole samt opførelse af nye bygninger på en byggegrund nord for den eksisterende skole. Det samlede ombygningsareal udgør ca. 2.000 m², mens det forventes, at der skal opføres mellem 8.000-8.500 m² nybyggeri.

Udover CEBRA a/s arkitekter deltager også Grassat - landskab og planlægning i denne prækvalificering.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...