Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
9. november 2011

Tækker vinder Skolen ved Søerne på Frederiksberg

I samarbejde med Aart Architects og Active City Transformation har Tækker Rådgivende Ingeniører vundet konkurrencen om til- og ombygning af byskole.

Skolen ved Søerne på Frederiksberg skal over de kommende år ud- og ombygges til et innovativt læringsmiljø. Her åbner tema-terrasser op for den nye tilbygning ud mod omgivelserne, samtidig med at facaden i strækmetal og det orange indsnit ved hovedindgangen skaber et markant, ungdommeligt udtryk.


Skolen ved søerneUdearealerne ansporer til fællesskab og er bundet sammen via et uafbrudt forløb, der rejser sig fra den eksisterende skolegård op til den nye hævede skolegård og videre op langs tema-terrasserne til skolens øverste etage.

Frederiksberg Kommune fremhæver i dommerbetænkningen, at det vindende team har skabt en skolebygning med klare funktionelle og organisatoriske kvaliteter, som går dialog med det smukke område ved søerne og skaber overbevisende sammenhæng mellem den nye og eksisterende skolebygning.

 

 

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...