Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
31. januar 2011

Tækker flytter til Vejerboden

Tækker Group er flyttet i nye lokaler i den gamle Vejerbod i Toldkammeret på Aarhus havn, hvor man i 1900 tallet vejede og fortoldede varer fra hele verden. Vejerboden har tidligere huset blandt andet Studenterhus Århus og har været udlejet som festlokale i samarbejde med Turbinehallen.

Vejerboden

- Vi glæder os meget over de åbne og lyse lokaler med udsigt til havnen. Her mærker man virkelig historiens vingesus med de gamle Broholmer hundehoveder og symbolske relieffer på væggene, siger Jørn Tækker, direktør for Tækker Group, der også lægger vægt på, at den rimelige husleje også har spillet ind.

- Det har ikke været muligt at udleje Vejerboden tilstrækkeligt optimalt de sidste ni måneder, og derfor var det naturligt selv at indtage de attraktive lokaler, siger Jørn Tækker.

Vejerboden 

Hele Vejerboden bliver kunstnerisk udsmykket af kunsthåndværker Birgitte Munk, der blandt andet er kendt for de gigantiske og smukke iskrystaller, der har prydet Toldkammerets nabo Pakhus 13 de seneste år.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...