Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
25. januar 2011

Tækker prækvalificeret til 142 almene ungdomsboliger

Der var stor glæde hos Tækker Rådgivende Ingeniører, da nyheden om prækvalifikationen nåede kontoret i Toldkammeret. I samarbejde med STB Byg og arkitekterne Friis og Moltke er Tækker blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på opførelse af et 7.091 m2 stort byggeri af ungdomsboliger ved Sauers Plads i Aalborg med en byggesum på 120 millioner.

Boligerne skal opføres i en U-formet bebyggelse i fem etager med fælles udendørs opholdsarealer i alle etagerne på udvidede altaner. Under bygningen bliver der masser af kælderplads til cykler, depot og fælleslokale.

Projektet bliver opført som lavenergibyggeri, der er et af Tækkers faglige specialer, ligesom at ingeniørerne tidligere har opført  adskillige boliger af denne type over hele landet.

- Det kræver held og hårdt arbejde at nå helt til prækvalificeringen, så nu krydser vi fingre for, at vi vinder denne fantastiske opgave, siger Peter Boe Hauggaard-Nielsen, tegnestueleder hos Tækker Rådgivende Ingeniører.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...