Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
2. marts 2010

Første spadestik til bæredygtig stjerne

Det første spadestik er taget til den bæredygtige integrerede institution i Tjørring ved Herning, der folder sig ud som en stjerne i landskabet med grønne områder rundt om og oven på bygningen.

- Det er sjovt. På den gamle Tjørring Skole har vi mos i tagrenderne. På den nye skole får vi græs på taget, siger Morten Solsø fra 6. klasse på Tjørring Skole til Herning Folkeblad.

Tjørring første spadestik

Joan Hansen (V), formand for børne- og familieudvalget, tog det første spadestik.

Det bliver et markant vartegn for byen, og det var med stor forventning og glæde, at elever og lærer mødtes til den symbolske byggestart af det bæredygtige energiklasse 1 byggeri.

Det bærende i designprocessen har samtidig været et optimalt indeklima. Specielt CO2 koncentrationen er et fokusområde, da et for højt indhold af CO2 kan medføre ubehag og manglende koncentrationsevne.

Tjørring

Institutionen bliver på 9.400 m2 og omfatter skole, vuggestue, børnehave, værkstedsfaciliteter og administration, der er omgivet og dækket af fantastiske rekreative områder, skabt til både leg og læring.

Tækker Rådgivende Ingeniører vandt projektet i totalentreprise sammen med arkitektfirmaet Friis og Moltke A/S, landskabsarkitekterne Møller og Grønborg og totalentreprenør Davidsen Partnere A/S.

Byggesummen er 119 millioner og forventes færdig i sommeren 2012.

Læs artiklen i Herning Folkeblad; en stjerne i Tjørring.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...