Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
12. januar 2010

Fire prækvalifikationer på samme tid

Inden for kort tid er Tækker Rådgivende Ingeniører blevet prækvalificeret til VIA Campus i Horsens, Egebjerg Børnehave ved Svendborg samt kulturcenter Mariehøj og plejeboligcentret Nordvanggård, begge i Rudersdal Kommune.

VIA Campus Horsens
Projektet omfatter opførelse af ca. 7.500 m² undervisningsbyggeri i totalentreprise på Chr. M. Østergaards Vej i Horsens. Tække Rådgivende Ingeniører er ingeniørrådgivere i et team med totalentreprenører STB Byg A/S, Arkitektfirmaet a/s Hune & Elkjær og Kontur Arkitekter MAA.

Egebjerg Børnehave
I Egebjerg ved Svendborg skal Egebjerg Børnehave (Kaskelotten) ombygges i totalentreprise. Projektteamet består af totalentreprenør STB Byg A/S, Kontur Arkitekter MAA og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

Tækker stemning

Kulturcenter Mariehøj
En arkitektkonkurrence på ombygning af 8.000 m² til det kommende kulturcenter i Mariehøj i Rudersdal Kommune. Projektteamet består af Dorte Mandrup Arkitekter, Marianne Levinsen Landskab ApS og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

Plejeboligcenter Nordvanggård
Et nyt plejeboligcenter, Nordvanggård i Bistrup i Rudersdal Kommune, i totalentreprisekonkurrence omfattende 50 almene plejeboliger med tilhørende fælleshus, servicefaciliteter for personale og administrative funktioner. Projektet har et samlet bruttoareal på ca. 4.000 m² og projektteamet består af totalentreprenør STB Byg A/S, SAHL Arkitekter A/S og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...