Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
15. december 2009

Byrådet forlænger fristen for ISBJERGET

Tækker Group er meget glade for, at Århus Kommune den 15. december 2009 har godkendt ansøgningen om at udskyde overtagelsesdagen og betalingen for grunden til ikonbyggeriet ISBJERGET på De Bynære Havnearealer i Århus.

Tækker Group har fremlagt en procesplan og en bankgaranti, der understøtter gennemførelsen af projektet og har nu fået udsættelse indtil 15. juni 2010.

ISBJERGET overview

- Isbjerget fik i marts måned udskudt overtagelsesdatoen med et halvt år, da finanskrisen allerede da gjorde det særdeles vanskeligt at finansiere et byggeprojekt. Siden da har konsortiet arbejdet målrettet på at optimere projektet, og man har forhandlet intenst med interesserede købere. Derfor har byrådet valgt at fristforlænge igen ud fra en velbegrundet formodning om, at det i løbet af de næste par måneder vil lykkes konsortiet at få en aftale i hus med en investor, der herefter kan gå i gang med at opføre projektet, udtaler sekretariatschef Bente Lykken Sørensen fra Århus Kommune.

- Vi er rigtig glade for, at byrådet har tillid til, at vi finder en investor til projektet inden et halvt år. ISBJERGET er et fantastisk byggeri, som vi er overbeviste om vil have mange interesserede køber, når finanskrisen først aftager. Det bliver et ikonbyggeri på De Bynære Havnearealer med en af byens mest attraktive beliggenheder tæt ved centrum og lige ud til Århus Bugt, siger Jørn Tækker, direktør for Tækker Group.

Læs mere om ISBJERGET.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...