Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
1. oktober 2009

Ny direktør i Berlin

Fra 1. oktober er Helle Schröder ansat som ny daglig leder af Tækker Immobilienverwaltung GmbH, Tækkerkoncernens hovedkvarter i Berlin, der beskæftiger sig med udlejningsadministration af mange tusinde lejemål i den tyske hovedstad.

Helle har været i Tækker i flere år, hvor hun blandt andet har arbejdet med udlejning, betalingsopfølgning og personaleledelse samt som controller. Derfor kender hun den tyske forretning særdeles godt.

Samtidig fratræder Søren Krarup som direktør i Tækker Immobilienverwaltung efter planlagt endt udstationering i Berlin. Søren har i sin tid i Berlin fastholdt en lav tomgang i udlejningen og vedligeholdt den stadige optimering af porteføljen. Som direktør har Søren været garant for en høj succesrate og effektiv administration i Tækkers tyske datterselskab.

Susanne Witting er fratrådt som direktør i Tækker Administration i Danmark, som led i de besparelser koncernen har gennemført. Det er med stor beklagelse, at vi må sige farvel til Susanne, der har været en kompetent og vigtig nøgleperson i Tækker ledelse i mange år. Den daglige ledelse af Tækker Administration er overtaget af Erling Lauridsen, som i de sidste to år har været ansat som koncernregnskabschef.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...