Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
7. august 2009

Nyt centerbyggeri i Grønland

Indbyggerne i Nuuk i Grønland kan glæde sig til det arkitektonisk markante Sarfaarsuit Center på over 14.000 m2 med butikker, boligtårne og busterminal.

I samarbejde med Greenland Ground Construction A/S, MT Højgaard Grønland ApS og Arkitektfirmaet Seier + Sølvsten a/s skal Tækker Rådgivende Ingeniører A/S stå for at opføre det nye centerbyggeri.

Nuuk Sarfaarsuit Center

Sarfaarsuit Center får en L-form med et stort centralt overdækket torv. Bygningen får et let og fremtrædende udseende med en indskudt etage langs centrets to facader. Etagen fungerer som et vandret element, der rager ud i det kuperede terræn.

Projektet rummer et integreret butikscenter, en busterminal og to boligtårne med op til 76 boliger. Boligtårnene opføres som punkthuse i 11 etager og er placeret ved kanten af butikscentrets facade.

Centerbyggeret i alt på ca. 14.650 m², hvor butikscentret udgør ca. 8.250 m² og boligtårnene ca. 6.400 m². Derudover bliver der etableret ca. 290 parkeringspladser og 3 busholdepladser.

20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
3. juli
Boligprojektet i Maputo er nu nået i mål, Tækker Group har som hovedsponsor støttet projektet økonomisk.
2. februar
Første februar afholdt vi rejsegilde på de første 50 boliger i Nye.
Læs flere nyheder her...